Det är mycket glaskross nu!

Någon trodde nog att vi förvarade våra rikedomar i handskfacket. Det gör vi ju såklart inte! Dessvärre behövde dom krossa rutorna i båda framdörrarna plus en liten bakruta för att konstatera det vi redan visste. Sånt här för ju lite annat med sig, skulle fika igår med syrran men det blev mest hon och Tamara som fikade och jag snackade med farbror Polisen. Nu är det iaf bortlämnad till verkstan och vi får tillbaka den om tre veckor -Lagom till påsksemestern! :-)

Vi hade personalfest igår och oj vad vi slog klackarna i taket!

Det blev lite strul på jobbet idag då det rasade ner is från hotelltaket ner i glastaket under. Poliser och väktare överalt, och eftersom det inte gick några tåg var det ju en hel del folk i omlopp.  Hotellgästerna fick använda personalentren och det var en hel del spring i kulvertarna under centralen. Hoppas dom får ordning på det och att inte hotellet går under av alla stämningar från folk med glassplitter i skallen.

sicken dag! En bra sådan.

Hade en inplanerad sovmorgon. -Det gick sådääär, Tomas vaknade rackarns tidigt och då sket det sig för mig också. men vi hade pannkakorna och fruktsalladen klar när väckarklockan ringde, inte illa! Sen hade vi ju planerat en shoppinglördag på stan, det gick också sådääär. Om det är någon som inte hört så har det varit århundradets snöoväder i dag! Vi gick ut ändå. Bilden är från lunchtid och sen har det kommit minst en decimeter till.
Kvällen är ju given framför tv´n OS och melodifestival, har lite paus innan dubbeljakten nu.
Men vem av Er röstade egentligen på Timotej? Kom, kom, kom innan som, som, sommaren är slut - det är ju bara så dåligt! Gillade Heaven and Hell och Tomas håller såklart på Alcazar -Vilken skräll! Lyxade till det lite i kväll med färska räkor så den klassiska kycklingsalladen från Blåbärsstigen får vänta till finaldagen.

Alla härtans dag

Om man har lite fantasi kan nästan vilka bakverk som helst passa in idag. Efter jobbet igår hade vi våffelfest med nattisarna och idag mutade jag Annika med semlor, hade sett på FB att hon hade ett ganska späckat schema men det är ju inget som inte går att ändra. Skickade sms till henne på morgonen:
-Har inventerat hemma nu och hittade vetebullar, grädde och mandelmassa. Bara så du vet...
Det tog nån sekund sen meddelade hon att hon kommer :-)
Det är bra med gamla vänner som man känner bra!

Sture

Han är inte så stor som han verkar när byxorna ska knäppas ;-)

Familjen Sivertsson ska på SPA!

Nu när Januari är över behöver man kickstarta februari lite, har bokat en natt på Vann spa uppe i bohuslän. Verkar snyggt och trevligt. Vi har haft lite sega ledigheter på slutet, inte hittat på så mycket. Behöver nog komma bort från stan en sväng och bara tänka på ingenting. Annars rullar livet på, lite väl problemfritt, kanske är man inte van att ha det så här lugnt efter förra årets händelser. Men snart börjar väl tankarna komma om barnvagn och andra saker inför augusti, om den lilla luringen behagar att stanna kvar tills den är färdig att kläckas.
Annars är det mycket träning i min skalle just nu, har en tendens till att snöa i på saker när jag bestämt mig för att göra något. Har tänkt att köra fem pass i veckan fram till Göteborgsvarvet, borde då ha en bra chans att klara mig runt på sisådär 1:50, hade varit gött. ligger lite efter med löpträningen dock, det är ju blank-is och -13 här i götet, vad hände med det vanliga vintervädret, snålblåst och regn?
Vill ni bli lite avundsjuka kolla in: www.vann.se

RSS 2.0