Perspektiv på problemen

Sitter och kollar på Familjen annorlunda och får brytet då en av mammorna beklagar sig för hon inte blivit gravid på 7 månader. -Herregud du har ju ett helt fotbollslag det är väl ingen fara på taket. Vänta till det gått bortemot 5 år. Byter kanal och förlitar mig på Simon och Tomas istället. Inga knasiga tanter som gnäller över att de inte blir gravida!
Kram C

Nu har vi passerat toppen på backen...

För att citera en annan Sivertsson:
"Och kom ihåg att det är i år det vänder. 2010 är Sivertsson's år, så håll i hatten!"
Jag börjar tro på det nu. För på en svartvit tv-momitor ovanför en sjukhusbrits syns en liten, liten ny Sivertsson, där ligger h*n och suger på tummen. H*n har det bra där, varmt och tryggt och tur är väl det för då blir sommarvärmen som h*n kommer ut till ingen chock. Det har varit så svårt att förstå att det är på riktigt men nu har vi bilderna från monitorn uppe på anslagstavlan. -H*n är så liten, men det är verkligen en liten människa!
Och det kommer inte bara att vända det kommer att bli en fantastisk nedförsbacke :-)
Kram/C

Nyår i Götet!

Här kommer ett litet sammandrag av vår nyårsafton. Började med att springa sylvesterloppet, många gnällde på kylan, men jag tycker det var rätt gött väder. Runt -10, vindstilla och klarblå himmel. Hade klätt på mig rätt bra men mössa och halsduk tog jag av efter ett par kilometer.
Det var trångt i starten, men alla tog det lugnt så det gick bra, det var rätt coolt på raksträckorna när man såg en lång rad med ångade löpare framför sig.
Jag efter målgång, enda bilden som frugan lyckades få med mig på. Min sluttid blev ca 50 minuter (officiellt resultat blir klart på lördag), är väldigt nöjd med mitt lopp, kände mig pigg hela vägen in i mål.
Efteråt var det bara att dra hem och fixa mat och sig själv till kvällens partaj. Fördrink och Toast Skagen serverades vid Munkebäckstorg, Oxfilé Wellington hos oss, Jovannas kladdkaka med tillbehör i Majorna. Treans spårvagn var färdmedlet, då alla bor längs den linjen.
Systrarna Frimodig och Jens på väg till Värmlandsgatan för varmrätt.
Tolvslaget firades på Gråberget med utsikt över hela stan, väldigt vackert. Tog lite kort på fyrverkerierna men det blev inte så många bra kort, lovikavantar, champagne och snygga foton passar inte ihop liksom.
Gott nytt år på er alla och kom ihåg att 2010 är familjen Sivertssons år!!!!
Kramar/Tomas

RSS 2.0