Fortsättning på pyjamsinlägget

Det blev tal om lustiga klädstorlekar härhemma igår igen och då kom vi osökt in på Cubus PJ`s. Jag tänkte på dem och tyckte nog att de hade krympt något sedan jag köpte dem. så med samma pyjamas som mått blev det till att plocka fram kameran  igen. Jag kanske tyckte att cubus hade väldigt konstigt tänk när det gällde storlek, galet stora . Men om dom räknat in att dom ska krympa så har dom ju gjort ett kanonjobb för nu några veckor senare är de ju precis lika -båda återigen i stl 80 ;)

när den var ny


Använd och tvättad i några veckor.
Den har inte ändrat färg så mycket som bilden visar,
det va 2-pack jag köpte :)

Söndagsbrunch

visst är livet coolt härute, snart har jag varit här lika länge som In the box och det blir bara bättre för varje dag. Man ska bara lära dom stora och förstå vad man menar, det är hela grejen.
Kramar till er båda från Signe
Vi hade några från mammagruppen hemma på brunch i söndags mycket trevligt och så fick vi ju fixa käk och det är ju faktiskt hur kul som helst. Tror inte att andra kan förstå att vi som jobbar med mat (inte jag just nu då) hela dagarna fortfarande tycker det är roligt när man kommer hem. Visst är det underbart att ha sitt största intresse som sitt jobb! Tyvärr blev det inte några bilder på maten det hanns liksom inte med med det blev en bild på huvudpersonerna:
Krypmästarinnan, napptjuven och linslusen
(på alla bilder jag tog var det bara hon som kikade mot mig ;)

Söndagsbrunch hos Sivertssons

Pizza med ruccola och chorizo
Amerikanska pannkakor med rårörda blåbär
Caesarsallad med sidfläsk och surdegskrutinger
Äggröra & Bacon
Fruktfat
Sockerbullar med vaniljkräm
Jordgubbsartletter med lemoncurd och italiensk maräng
Rabarberpaj med rostade hasselnötter och vaniljsås
Tokstulna bilder från Fejjan, Tack Cam




Nu är livet bra

Har varit och tränat och promenerar hem i den värmande vårsolen, ser några mammor med barnvagnar och tänker på de år jag gott och tittat på dem med avundsjuka i blicken.
Nu är jag på väg hem till min lilla familj.
Det syns inte på mig när jag går där ensam i träningskläderna att jag har VÄRLDENS sötaste lilla tjej därhemma. När livet är såhär bra glömmer man fort de stunder när det varit lite tungt -och det är väl bra.
Hemma låser jag upp dörren och Tomas och Signe kommer springande mot mig och dörren och jo hon är faktiskt hur fin som helst, han också ;)
Finaste Signe har blivit lite större, här är hon en månad



Veckans röda tråd har varit punktering.

Det hade väl inte varit nåt större bekymmer om bara vi hade haft en fungerande pump. Men hemma utan luft i däcken och tre kvarter till närmsta pumpställe kommer man verkligen inte nånstans.
I tisdags lyckas jag byta en innerslang och få i såpass mycket luft att det funkar men jag bad Tomas att pumpa den lite till på kvällen. -Då ger pumpen upp och det kommer ut mer luft än vad som kommer in, trötta och väldigt irriterade bestämmer vi att jag skall ta med hjulet till Statoil och pumpa där, dit kan jag nämligen ta bilen för barvagnen är ju liksom obrukbar.  På onsdag morgon busade med Tamara och efter lite morgonpyssel och frukost lämnade vi henne på förskolan. Sen blev det bärsele och pappas Volvo till macken. Pumpa bildäck tycker man kanske att en tjej som är uppvuxen på en bensinstation borde kunna med jag har faktiskt ALDRIG gjort de. Många försök och en del svordomar senare lyckas jag fylla det och till 2 kg också som det skulle vara :) Sjukt stolt åker jag hem och monterar på däcket, packar väskan och drar iväg till gymet men ute i trapphuset ser däcket skeft ut.
Innerslangen har lyckats krypa fram över fälgen!
Vad gör man nu då?
Vad varje hjälplös kvinna i 36-årsåldern skulle göra såklart!
Ringer sin Pappa. :)
Med telfonkonsultation får jag iaf fixat dit innerslangen och bara tappat ut luft, såpas så jag tar mig till pumpstället. Men Pappa kommer ändå och rädar oss med en riktig pump som verkligen funkar, vi vet för vi har behövt använda den redan.
Igår när hela familjen var på klädda och Tomas ska börja köra vagnen går den jättetrögt.
Framdäcket den här gången.
Men det gick super lätt att fixa vi hade ju en hel slang och en pump som FYLLDE däcket med luft, nu är vi rustade för allt :)
Ingen tvekan om var hålet är


Höll ju på att glömma en bild på sötfisen


Partybruden är fredagsfin

Nu har tiden gått sådär fort igen...

För massor med veckor sen var vi och hälsade på Signes tremänning. Han är ju bara lillkillen, född 17 dagar efter henne ;) Det är alltid fashinerande att se hur dom reagerar på andra små, här va dom lite restrektiva med det var ändå okej att sitta och hänga på samma filt. Men när kusinen började leka med Buster bondade dom på riktigt dom satt och hade hur kul som helst. Buster är VÄRLDENS roligaste...måste vi köpa hund nu? Nää vi åker nog hellre och hälsar på lite oftare :)
Skrattfest framför soffan

På torsdagsfika med coola Linnébrudarna

Igår var det dax för fika igen. -Gör du inget annat än och fikar? - Nä, det gör jag inte men det gäller ju och passa på hur länge tror ni att Signe nöjer sig med att sitta still på ett fik!
Vi hängde som många gånger tidigare på ganska nya fiket Melody Bakery. Vi är alltid välkomna med alla vagnar och dom har ganska goa grejjer, de grillade mackorna är riktigt smarriga däremot tycker jag att kakor och bakelserna ser sådär ut.. Vilket passar mig då Macroner, Prifiterolls och flan inte finns att hitta någonstans i min diet ;) Men om nån har en sån diet är jag villid att prova. Nu håller dom dessutom på att bygga upp uteserveringen och det blir ju kanon på solsidan på Linnégatan, så vi ser verkligen fram emot sol och lite mindre blåst.

På listan stod det strumpor och stearinjus...

img_7542 (MMS)

På listan stod det strumpor och stearinjus och ändå blev det 2 JÄTTESTORA påsar.  -Varför är det så varje gång? ;)


Signe är lite på rymmen. Hon satt på sin b...

img_2077 (MMS)

Signe är lite på rymmen. Hon satt på sin blåa lekmatta ett bra tag men har nu kommit på ett eget sätt att förflytta sig. Hon rullar runt ett par varv och vipps hittat man nått annat kul att leka med :)


Helg i Tvååker

Signe och Mormor sitter och busar i Tornet en underbar vårvinterdag.

Signes pappa jobbade helg och då passade vi på att hälsa på mormor och morfar. Vi han dessutom med att hälsa på min kusin och hennes lilla kille, två veckor yngre än Signe. En jätte mysig dag med bus, fika och Vintestudion, vi kunde ju inte missa stafetten.

Dages observation

Har haft en supermysig dag med finaste Tant J. Shoppat, lunchat, promenerat och fikat -En BRA dag helt enkelt!

Jag hittade pjamasar (svårt att stava till) till Signe på Cubus. Vi hade en från Name It i storlek 80 som vi smygstartat med att använda och den ser ut att sitta jättebra, lite stor men det är ju inte så konstigt då hon inte passerat 70 cm ännu. Och följaktligen köper jag såklart stl 80 (Tant J tyckte dom såg galet stora ut men jag visste ju att hon har en PJ i den storleken så jag ignoterade det) När jag skulle sätta på den var den väl LITE stor då:
Samma storlek: den med stjärnor från Cubus
och den med hjärtan från Name It

Det är bara att konstatera det är inte bara till mig storlekarna skiljer sig åt i affärerna :) Eller kan detta ha något med debatten som var för några veckor sedan om tjej och killkläder på Lindex att göra?
KramKram

RSS 2.0